SURDEGSBAGERI



Bageriet startades i januari 2009 på Kastellgatan 11 i Göteborg, av Martina Alvarsson och Fanny Ivarsson. Sedan dess har vi bakat ekologiska surdegsbröd, bullar och kakor på kulturspannmål som kommer från Wästgötarna.

Våra bröd jäser enbart med surdeg, de bakas alltså helt utan vanlig jäst. Genom den långsamma syrningsprocessen vinner man mycket; nyttigare bröd genom att näringsämnen i brödet frigörs och blir mer lättillgängliga. Saftigare och mer hållbart bröd. Mer smak då många aromer väcks till liv i en långsam jäsningsprocess. Det är skillnad på bröd och bröd.


Bageriet är stängt 29/3 t o m 2/4 2024.

Vi önskar alla kunder en Glad Påsk!


VÅRA ÖPPETTIDER:


sön-mån STÄNGT

tisd 7-14

onsd-fred 7-18

lörd 8-14


I Påskveckan har vi öppet så här:

tisdag 7-14

onsdag 7-18

torsdag 7-17


Beställ gärna bröd till påsk för att vara säker på att få det du vill ha, till skärtorsdagen bokar man i webshopen och betalar i förväg med swish.